I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 22 June 2011

Bila baru belajar nak buat blog :DD

haha, actually aku tak pandai sangat nak buat blog ni, but kawan-kawan aku ramai suruh buat blog so buat jelaa :) orang yang ajar aku buat blog ialah NUR ATIRAH dia yang ajar aku and aku sanggup duduk rumah dia semata-mata nak edit blog. whoaa, blog blog macam macam kita boleh merepekkan and blog nagi aku memang tempat merepek :D jam 3 aku nak balik tapi aku tak ada transport ohh, SHIT! --' nak mintyak tolong ayah amikkan but ayah meeting pulak time time macam ni so terpaksa aku kene balik sorang sorang jalan kaki and lalu dekat empangan yang menakutkan tu, seramm! andthen pukul 6 aku nak kene pergi sekolah balik, ada solat hajat. WAJIB babee! for PMR. 

No comments:

Post a Comment