I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 26 June 2011

First Date !

today today today, first time and first date aku dengan az. if aku dengan dia semuanya first time ohh. dalam hidup aku first time aku couple dengan orang yang first time aku kenal dia. baru je kenal dah couple and sayang sayang, haha! pelik pelik --' tapi seriously aku sayang dekat dia. aku hope dia boleh tolong aku lupakan and hilangkan rasa sayang aku dekat iqmal. wait wait! aku kadangkan ada perasan muka az tu ada macam muka sam sikit. serupa gilaa! dah lah sama sama putih. muka cina pun ada sama. haha! az tu kelakar jugak kan. and aku ada nampak yang dia boleh protect aku. Thanks AZ! you are my HERO and my future husband. iloveyousomuch and imissyouuuu kepengg :P

No comments:

Post a Comment