I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 23 June 2011

Tak boleh tidurr -.-'

Do you think about me as much as i think about you ? ( 3AM is the worst )
Gggrrrr' SHIT! tetiba aku tak boleh tidur pulak ni, nak tutp mata pun susah. Esok dah laa sekolah, sudah semestinya aku akan tidur sekejap dalam kelas, haha! *teruk betul perangai. Macam mana agaknya cara-cara nak rasa mengantuk eh ? kira kambing biri-biri ? tapi dekat rumah aku tak ada langsung gambar kambing biri-biri. aku just ada patung dia je. tu pun hadiah from IQMAL FAHMI time dia nak melamar aku, hahah! :D pape tahh, bodoh bodoh je ! hishh, kay lah nak test gam mata jap. maybe rasa ngantuk ni dah otw kot, haha! GOODNIGHT YOU ALL <3

No comments:

Post a Comment